Debito - Inkasso gjort online

Debito ApS er stiftet af de to alumni, og tidligere studerende, fra Aalborg Universitet, Morten Holst Henriksen og Christoffer Baadsgaard, der hver dag hjælper små- og mellemstore Danske virksomheder med deres dårlige betalere og inkasso gennem den online inkassotjeneste Debito

I 2014 vandt Debito den nationale forretningsplanskonkurrencen for universitetsstuderende ”Venture Cup” som bedste idé og var i 2015 nomineret til ”Årets IT-Guldæg” arrangeret af Saxo Bank og Børsen.

Debito er et utraditionelt inkassobureau, hvor alt foregår online. Dermed kan Debito tilbyde billig og effektiv inkasso, da man ikke har dyre advokater eller jurister. Kunderne opretter deres dårlige betalere online og i løbet af få minutter er skyldner sendt til inkasso. Missionen er at gøre inkasso så let som at bestille en pizza online.

Debito samler inkassosagerne og kan dermed opnå stordriftsfordele hos Nordens førende inkassobureau – fordele kunderne ikke kunne have fået enkeltvis med deres inkasso. Debito samarbejder med Europas største inkassobureau med over 400.000 inkassosager årligt.

Dermed er forretningsmodellen fra bl.a. AirBnB og Uber ført over på inkasso. Debito gør inkasso online og skærer alle de fordyrende elementer væk omkring inkasso.

Morten og Christoffer har begge studeret på Aalborg Universitet, som henholdsvis revisor og IT-ingeniør og er i dag tilknyttet universitetet som vejledere og undervisere og dedikerer hvert år tid til Wofie med undervisning, sparring og konceptualisering af de studerendes ideer.

Debito inkasso er ligeledes sponsor på universitetets Partner Pack.

Læs mere om Debito her